Ortho-vision Team

Vind hier meer info over onze medewerkers:Kenneth Hanzen Directeur/eigenaar, Orthopedisch schoentechnicus, Specialist sportorthopedie en -revalidatie

Na zijn studie verpleegkunde koos hij in 1993 voor een studie orthopedische schoentechniek. Na 17 jaar carrière als werknemer, startte hij in het voorjaar van 2010 als zelfstandig ondernemer Ortho-vision. Kenneth is erkend "praktijkopleider-plus". Zijn focus ligt naast de algemene orthopedie en revalidatie  in de sport. In 2012 Startte hij Ortho-vision Sports en in 2013 Ortho-vision Podotherapie. voorjaar 2014 nam hij het bedrijf Cycle+performance over, waarmee hij zich profileerde als partij in de wielersportbegeleiding. In augustus 2014 startte hij het Sportmedisch centrum Zuid-Limburg.
Kenneth is lid van de ISPO (International Society for Prosthetics & Orthotics) en de NBOT (Nederlandse Beroepsvereniging Orthopedisch Technologen). Kenneth maakt sinds mei 2011 als technisch specialist deel uit van een researchteam van een bekend sportbracemerk.

Hobbies zijn: Roda JC, (snelle) Volvo's en Hobbykoken

per juni 2015 is kenneth mede-aandeelhouder en manager in de Beenkliniek Limburg
 


Lees meer

Aranka Oroszi Mede-eigenaar, Flebologe, Adviseur confectie-orthopedie

Na de M.E.A.O startte Aranka in 1989 haar carriere in Heerlen als allround administratief medewerkster bij een orthopedisch schoentechnisch bedrijf. Naast haar meer dan fulltime job volgde zij diverse studies in accountancy,en (office)management. Toe aan nieuwe uitdagingen volgde zij vanaf 2005 een studie "Flebologie / Therapeutisch Elastische Kousen" en simultaan hieraan een studie "Confectie orthopedie". Beide studies sloot zij in 2006 succesvol af. Per 1 juni 2010 versterkt Aranka het Ortho-vision team in een combifunctie van adviseur orthopedische hulpmiddelen en officemanager. Naast haar "day-time job" is Aranka gediplomeerd pedicure met diabetesaantekening. Aranka is lid van de brancheverenigingen ProVoet en SOTEK.

 


Lees meer

Marvin Breemer B.Sc. Mede-eigenaar podotherapie, Podotherapeut, Sportpodotherapeut., Echografist, Medical Taping expert, Podomanueel therapeut, Bewegingsagoog

Na het "CIOS" volgde Marvin Breemer zijn studie podotherapie aan de Fontys paramedische  Hogeschool te Eindhoven. Door zijn voorliefde voor de sport deed hij daarna een postbachelor Sportpodotherapie waarvoor hij slaagde in 2015
Marvin is naast podotherapeut ook gediplomeerd echografist, manueel therapeut "onderbeen en voet", MTC tapingexpert en ortho-bewegingsagoog.
Marvin is bedrijfsleider van Ortho-vision Podotherapie.

Hobbies zijn: Voetbal (Speelt nu bij Sporting Heerlen), Indonesische keuken :)), Martial Arts Vechtsporten


Lees meer

Denise Meijs B.Sc. Podotherapeut, Diabetes-podotherapeut i.o., Medical Taping expert

Denise is per medio 2015 ons team komen versterken. Binnen Ortho-vision podotherapie wordt zij ingezet in de algemene podotherapie en de diabetische voet. I.v.m. specialisatie zal zij vanaf januari 2018 de post-bachelor opleiding "Diabetes podotherapeut" gaan volgen aan de Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven. Denise is ook Medical Taping expert.


Lees meer

Sandra Aerts B.Sc. Podotherapeut, Kwaliteitsmanager

Sandra Aerts is per 1 maart 2017 werkzaam bij Ortho-vision. Naast haar werk als algemeen podotherapeut met speciale interesse in kinderpodotherapie, gaat zij ook aan de slag als kwaliteitsmanager.

Sandra heeft 15 jaar een eigen praktijk gehad aan de Heerlerbaan in Heerlen. Na de verkoop van haar praktijk heeft zij als (kinder)podotherapeut en als kwaliteitsmanager gewerkt voor een grote podotherapie-organisatie in de regio Brabant.

 


Lees meer

Tessa Dela Haije M.Sc. Bewegingswetenschapper, Inspanningsfysioloog, Specialist 3D video-analyse

Tessa studeerde in juli 2015 af als bewegingswetenschapper aan de Universiteit Maastricht. Ze deed onderzoek naar het maken van 3D spiermodellen i.c.m. het voorspellen van de biomechanica door chirurgische interventies. Tessa zal zich voornamelijk gaan bezighouden met het ontwikkelen van onze SIMI 3D gangbeeldanalyse, voetdruk meetsystemen en wetenschappelijk onderzoek.

Publicaties:

  • Practical work (including modeling with AnyBody, and MRI, EMG and gait analysis data processing) and writing a thesis, titled: "Development and analysis of an MRI based personalized gait model for the lower limb"
  • Practical work (including delineation of muscles in MRI images, DTI and dynamometer data processing) and writing a thesis, titled: "Using DT-MRI and dynamometry to find properties of the knee and its main extensors".

Lees meer

Kail Snackers Podotherapeut i.o.

Kail is eindejaars stagiair en  studeert podotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven. Naast zijn studie werkt Kail als zolenlab medewerker bij Ortho-vision podotherapie


Lees meer

Attila Oroszi B.Eng. Orthopedisch schoentechnoloog , Orthopedisch schoentechnicus, Specialist kinderorthopedie en -revalidatie

Attila Oroszi B.Eng. heeft ruim 19 jaar ervaring in de branche en heeft zich naast algemene orthopedie en revalidatie gespecialiseerd in kinderorthopedie en kinderrevalidatie. Attila heeft zijn bachelor afstudeerscriptie gedaan op het onderwerp: "de congenitale pes equino varus adductus (aangeboren klompvoet)". Attila is lid vande  ISPO en de NBOT.

Hobbies zijn: HaFA wereld, voorzitter Harmonie Laura te landgraaf.


Lees meer

Michael van Wersch Orthopedisch schoentechnicus

Michael heeft ruime administratieve ervaring opgedaan in de branche en had zelf de wens om door te leren in de orthopedische schoentechniek. Bij Ortho-vision kreeg hij die kans. In 2015 slaagde hij voor zijn diploma orthopedisch schoentechnicus nivo 4. Michael staat altijd stand-by om ons ook op de administratie te ondersteunen. U kunt Michael dus ook aan de telefoon of aan de balie verwachten!

 


Lees meer

Willie Houben Stagiair Orthopedische schoentechnologie

Willie studeert "Orthopaedic (Shoe)technology" aan de Thomas More Hogeschool Kempen in Geel, België. Na een vrijwillige snuffelstage in oktober 2016 doet zij haar eindstage bij ortho-vision in 2017. Mogelijk dat zij na haar studie wordt opgenomen in de Ortho-vision organisatie.

 


Lees meer

Fren Hameleers Assistent-orthopedisch schoentechnicus, chef werkplaats

Fren heeft ruim 30 jaar ervaring in de productie van de orthopedische schoentechniek. Fren is verantwoordelijk voor het aansturen van de productie en het praktijkbegeleiden van leerlingen. Fren is "erkend paraktijkbegeleider".


Lees meer

Jeroen Dohmen Productiemedewerker, Sportmasseur, Medical Taping expert

Jeroen is een allround medewerker in de productie maar heeft daarnaast een eigen sportmasagepraktijk en is medical taping expert. Sinds eind 2013 werkt Jeroen bij Ortho-vision.


Lees meer

Wendy Houben-Schaufeli Administratief medewerkster

Wendy Houben heeft uitgebreide ervaring in medisch secretarieel werk met name in het ziekenhuiswezen. Sinds eind 2013 werkt ze voor de Ortho-vision organisatie als allround administratief medewerker.


Lees meer

Brenda Bake Administratief medewerkster

Brenda heeft jarenlange ervaring op het gebied van administratie en planning in de podotherapie. Bij Ortho-vision podotherapie is zij het primaire aanspreekpunt 


Lees meer

Wendy Lutke Administratief medewerkster

Wendy studeerde HEAO-BE en heeft ruim 6 jaar ervaring opgedaan in de apotheekbranche. Per medio oktober 2016 versterkt zij het Ortho-vision team.


Lees meer

Alicia Koot Administratief medewerkster

Alicia heeft een schat aan ervaring in de zorg en maakte per januari 2017 de overstap naar Ortho-vision. Zij is werkzaam op de afdeling administratie


Lees meer