Welkom bij Ortho-vision Orthesen!

Per 1 april is Ortho-vision "Frank Theunissen" BV geen onderdeel meer van de Ortho-vision Groep. Zij gaan in Heerlen zelfstandig verder onder de naam Ortho-technics. Vanwege dit vertrek hebben wij, voor maatgemaakte prothesen en orthesen, een samenwerkingsverband gevonden met de firma:

Guido Schönen Orthopedie uit Vaals.

Guido Schönen kan op verzoek uw maatgebonden prothese of orthese aanmeten op Ortho-vision lokaties op dinsdagmiddag tussen 13:30 en 15:00 (tijden bij benadering en alleen op afspraak!)

Een orthese (brace of bandage) is een uitwendig gedragen hulpmiddel dat uw lichaam corrigeert en/of ondersteunt. Ortho-vision biedt op dit moment uitsluitend confectie-orthesen voor arm, been, romp en hals. Voor maatwerk orthesen hebben wij een samenwerkingsverband met een externe firma.

Een orthese, confectie of maatwerk,  wordt altijd individueel aangemeten zodat het hulpmiddel precies past bij uw lichaam en specifieke situatie. Ortho-vision levert zowel orthesen voor dagaleijks gebruik alsook voor de sport (sportbraces & bandages).

Maak een keuze in het menu voor meer informatie over orthesen en vergoedingen. Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Aranka Oroszi Ortho-vision
Aranka Oroszi, gediplomeerd adviseur confectie-orthesen