Nieuws

Over ons - Nieuws

21-02-2017 :: Nieuwe podotherapeut Sandra Aerts!

 


Sandra is geen onbekende in zowel  de branche als de regio. 15 jaar lang had zij haar eigen podotherapiepraktijk in de wijk Heerlerbaan te Heerlen. Na de verkoop van haar praktijk werkte zij in de regio Brabant als (kinder)podotherapeut en later vooral als kwaliteitsmanager. Ook is zij nauw betrokken bij het vormgeven van opleidingen en specialisaties i.s.m. de branchevereniging NVvP en het opleidingsinstituut Fontys Paramedische School te EIndhoven.
Sandra zal binnen Ortho-vision een gecombineerd takenpakket gaan uitvoeren. Enerzijds zal zij als podotherapeut gaan werken en anderzijds als kwaliteitsmanager onze praktijk gaan begeleiden naar een hogere standaard. Het eerste doel is het verkrijgen van het Praktijkkeurmerk voor onze 3 vestigingen.
Het Praktijkkeurmerk is sinds  2016 ingevoerd. Doelstelling van het Praktijkkeurmerk is een gedegen kwaliteitssysteem aan te bieden waarmee een organisatie/praktijk inzicht krijgt in het functioneren op verschillende kwaliteitsdomeinen en hoe deze kwaliteit te verbeteren en te borgen. Het Praktijkkeurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het keurmerk maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg (patiënten, hulpverleners, zorgverzekeraars en overheid) zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van de praktijk die over het keurmerk beschikt.
Sandra zal komende tijd vooral gaan ondersteunen op het gebied van de diabetische voetzorg en parallel de kinderpodotherapie gaan opzetten; Dit naast haar werk als kwaliteitsmanager
 

Wij wensen Sandra veel succes en plezier met haar nieuwe job bij Ortho-vision!

16-01-2017 :: VLOG Jayden Koet!

Onze orthopedisch technoloog en kinder(voeten)specialist Attila Oroszi is te zien in een recente VLOG van Jayden Koet.
Jayden wil zijn volgers laten zien wat wij voor hem betekenen!
 

07-11-2016 :: Onze sportpodotherapie SCAS gecertificeerd!

Het zat al "enige" tijd in de pijpleiding, maar nu is het officieel. Ortho-vision Podotherapie is SCAS gecertificeerd middels het slagen voor de post-bachelor opleiding sportpodotherapie van Marvin Breemer per 8 oktober 2015.

01-07-2016 :: Ortho-vision in GMS!

"Onze" Michael van Wersch, trotse bewoner van de Heerlense wijk Beersdal gaat vanaf nu ook spreekuur houden bij fysio GMS. In het GMS wijkblaadje presenteerde hij zichzelf en zijn plannen. Voor een afspraak kunt u bellen 088-4267600, het adres is Fysio GMS,  Huskensweg 37, 6412 SB Heerlen

01-06-2016 :: Prijzen EXO-L verhoogd

Beste relatie van EXO-L,
Enkele jaren geleden is EXO-L van start gegaan met de productie en verkoop van onze 
enkelbanden die tegen een introductieprijs van € 199,= zijn gelanceerd.
De EXO-L Enkelband heeft zichzelf inmiddels meer dan bewezen voor meer dan 1500 
gebruikers.
 

Het bedrijf is door dit succes uitgebreid welke zich in de komende periode zal voortzetten. Om de 
service die nodig is te blijven garanderen en de naamsbekendheid te vergroten is een 
prijsverhoging onvermijdelijk. Om deze reden wordt de prijs van de EXO-L Enkelband per 1 juni 2016
as verhoogd naar € 295,= voor 1 exemplaar en € 495,= voor 2 exemplaren inclusief 
schoenaanpassing.
Aanmelden kan via: www.verzwiknooit.nl/ortho-vision-sports

03-05-2016 :: Wat is "MIJN"?

Vanaf 31 mei kunt u bij Ortho-vison ook terecht in het splinternieuwe"Mijn, centrum voor medisch zorg te Brunssum". Maar wat is dat nu precies dat "Mijn"? 
 

Mijn, zorg vertrouwd en dichtbij

“MIJN, CENTRUM VOOR MEDISCHE ZORG” IS EEN ANDERHALVELIJNS ZORGCENTRUM WAARBIJ GENERIEKE EERSTELIJNS ZORG EN SPECIALISTISCHE TWEEDELIJNS ZORG WORDEN GECOMBINEERD. DE ONTWIKKELING EN VERGRIJZING IN DE REGIO PARKSTAD LEIDT TOT EEN TOENEMENDE EN ANDERE ZORGVRAAG WAAR DE HUIDIGE ZORGORGANISATIES ZICH TOE MOETEN VERHOUDEN.
De huidige organisatie van zorg in echelons (eerste en tweede lijn) lijkt in deze regio niet effectief en efficiënt om te voorzien in de veranderende vraag naar zorg. Onder anderhalvelijns zorg verstaan we de uitbreiding van de primaire huisartsenzorg door verschuiving van medisch specialistische ziekenhuiszorg naar de huisartsenzorg. Uitgangspunt is het leveren van geïntegreerde zorg gericht op de vraag van de patiënt, zo dicht mogelijk bij de patiënt.

HET CONCEPT

ANDERHALVELIJNS ZORG COMBINEERT KENMERKEN VAN EERSTELIJNS ZORG EN TWEEDELIJNS (ZIEKENHUIS-)ZORG. DE KERN IS DAT ER ZORG- EN TAAKVERSCHUIVING PLAATSVINDT VAN MET NAME ZIEKENHUIS NAAR DE BASISZORG. ER WORDEN TWEE INVALSHOEKEN ONDERSCHEIDEN TE WETEN GENERALISTISCHE EN SPECIALISTISCHE ANDERHALVELIJNS ZORG.
De generalistische invalshoek betreft een uitbreiding van de geïntegreerde eerstelijns huisartsenzorg voor met name chronische zieken en ouderen met accent op coördinatie en continuïteit van zorg met de huisarts in de regierol.
De specialistische invalshoek betreft de concentratie van enkelvoudige, planbare specialistische behandeling en zorg. Het principe is “one shop stopping” voor minder complexe specialistische behandelingen zoals in een zelfstandige spataderkliniek onder leiding van een medisch specialist

01-01-2016 :: Fysiotherapie Eijgelshoven, nieuwe fysiopartner!

04-11-2015 :: Nieuw bij Ortho-vision: Tessa dela Haije!

Met een beetje geluk ziet u een nieuw gezicht bij Ortho-vision. Het is Tessa de la Haije, bewegingswetenschapper. Tessa is afgestudeerd bewegingwetenschapper en expert op het gebied van loopanalysen en beweegpatronen. Zij heeft met haar onderzoek aan de Universiteit Maastricht meegeholpen om spiermodellen te maken die de uitkomst van operaties en revalidatie te voorspellen.
Tessa loopt vrijwillig stage en gaat zich verdiepen in gangbeeldanalyse met het SIMI 3D aktisys systeem en de digitale drukmeting met RS-Scan. Daarnaast zal zij taken van onze sportarts dr. Milou Beelen overnemen in ons perfromance lab. Hier gaat zij inspanningstesten afnemen.
Naast de voorliefde voor bewegingswetenschap is Tessa fervent voetballer!
 
Tessa de la Hajie

09-10-2015 :: Marvin Breemer slaagt als Sportpodotherapeut!

Marvin Breemer, onze bedrijfsleider podotherapie, is gisteren 8 oktober 2015 geslaagd voor zijn post-bachelor opleiding tot sportpodotherapeut. Dit is een 2 jaar durende specialisatie binnen de podotherapie. Marvin Gefeliciteerd!