Vacature podotherapeut

Podotherapeut 16-20 u/pw (doorgroei naar 32-40 u/pw fte mogelijk).
 

Ortho-vision  podotherapie is werkzaam in de regio Zuid-Limburg. Samen met "partner" zorgprofessionals leveren wij hoog kwalitatieve diensten én producten op het gebied van beweegzorg en sport. Ortho-vision heeft 3 eigen locaties, in Geleen, Brunssum en Landgraaf. Daarbij houden wij frequent spreekuren bij onze zorgpartners zoals huisartsen- en fysiotherapiepraktijken. In het hoofdkantoor te Geleen hebben wij tevens onze eigen uitstekend geoutilleerde werkplaats. Wij hebben op dit moment een team van 12 medewerkers, waaronder 3 orthopedisch schoentechnisch specialisten en 2 podotherapeuten. Ortho-vision is erkend opleidingsbedrijf voor o.a. DHTA, Fontys (Paramedische) Hogeschool. Wij hebben het Praktijkkeurmerk podotherapie in 2017 behaald. 

Wij zoeken een:
Podotherapeut / Diabetespodotherapeut (i.o.) 

De functie:
Als podotherapeut werkt u in een hecht team van podotherapeuten. Uw aandachtsgebied zal zich met name richten op de algemene en diabetisch voetzorg. Uw werkgebied is Zuid-Limburg met de Parkstad Limburg regio en Westelijke Mijnstreek als voornaamste werkgebied.

Wij vragen:
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega met reen elevant diploma. Bij geschikte kandidatuur kan in overleg de opleiding Podotherapie Diabetsiche Voet gevolgd worden. Kandidaten met relevante ervaring in onze branche, ziekenhuis of andere (para)medische setting hebben een pré. Wij verwachten van u een grote mate van zelfstandigheid, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, goede communicatieve vaardigheden, teamspirit en de bereidheid tot het volgen van cursussen en/of trainingen. Wij zijn vooral gecharmeerd van kandidaten met een gezonde dosis humor en positiviteit. De beheersing van het Limburgs dialect zien veel van onze klanten als een pré.

Dienstverband:
Het betreft een dienstverband beginnend op parttime basis (16 uur gemiddeld per week) voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren kan het dienstverband worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd en kunnen de uren opgebouwd worden tot 0,8-1,0 fte

Werktijden:
Werkdagen en -tijden zullen in onderling overleg nader bepaald worden. U woont bij voorkeur in de regio Zuid-Limburg en bent in deze regio flexibel inzetbaar op diverse locaties.

Salariëring:
De salariëring voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring. Reiskosten woon-werk worden vergoedt conform regeling belastingdienst. Secundaire arbeidsvoorwaarden in overleg.

Algemene gegevens:
Ortho-vision is sinds de oprichting in 2010 een solide (zorg)partner in de regio Zuid-Limburg. 
 

Meer Informatie over deze vacature?
Voor meer informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met dhr. Kenneth Hanzen, directeur.

Heeft deze vacature uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u uit per e-mail te reageren. Wij ontvangen graag voor 1 feb. 2018 uw sollicitatiebrief met CV en recente pasfoto.
 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


U kunt uw sollicitatie richten aan:

k.hanzen@ortho-vision.nl

  • Teenorthese.jpg
  • orthonyxie1.jpg