SMCZL en vergoeding van uw kosten

Sportgeneeskunde is per 1-1-2016 opgenomen in de basiszorg waar het medisch noodzakelijke zorg betreft. Op deze zorg is het eigen risico van €385,- van toepassing en de consulten worden op DBC/DOT basis gefactureerd. SMCZL denkt dat hierdoor de sportzorg voor de gemiddelde "gezonde"sporter heel erg duur wordt in vergelijking tot de oude regeling van voor 2016.  Niet-medische sportzorg kan vergoedt worden uit de aanvullende verzkering maar hier dien je als bedrijf FSMi/SCAS gecertificeerd te zijn. Wij hebben er voor gekozen geen FSMI en SCAS lid meer te zijn omdat de kosten daarvoor gewoonweg enorm hoog  zijn. 
Door het aanbieden van dezelfde (niet medische)sportzorg op basis van  privéfactuur is onze zorg voor u goedkoper. Onze sportzorg wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers en wij maken gebruik van top high-end apparatuur.
Voor medische sportzorg verwijzien wij u graag naar onze collegae in de regio.

Na het bezoek aan ons sportmedisch centrum krijgt u direct een factuur die u per PIN of contant dient te betalen. 
 

SMCZL_zorgverzekeraars

Voor vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar en per zorgpolis klik HIER  (SMCZL is niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie of gewijzigde regelgeving)

Onze afdeling sportpodotherapie is en blijft nog steeds SCAS gecertificeerd.

SMCZL_SCAS